55 lejligheder i Ørestaden

Arenahusene består af i alt 55 lejligheder. 25 af dem er fordelt i A-tårnet, hvor de ligger fra stue til 8. sal. Herudover findes 2 punkthuse med hver 15 lejligheder. Lejlighederne er lyse og rummelige og er i størrelsen 59-144 m2. Her kan du nyde freden, udsigten og fællesskabet i Arenakvarteret.
2 ledige lejemåL

Attraktiv beliggenhed

Arenahusene ligger i Arenakvarteret i Ørestad Syd, lige ved Kalvebod Fælled. Kvarteret lægger an til at blive et bykvarter fyldt med kontraster. Fra Kalvebod Fælleds nærmest uendelige natur i øst og til de arkitektoniske huse og moderne urbane udtryk.

Arenakvarteret kommer heldigvis ikke til at ændre på den vilde natur, som gør området til noget særligt. Kalvebod Fælled er en del af Naturpark Amager, hvor du kan opleve eng, savanne og et rigt dyre- og fugleliv.

GALLERI
01
/

Bo i Arenakvarteret

Arenahusene ligger centralt og attraktivt i Ørestad Syd. Her kommer du til at bo i Arenakvarteret, som er en helt ny bydel sammensat af rækkehuse og lejligheder i forskellige størrelser. I kvarteret finder du også erhverv, institutioner og det helt nye kultur- og oplevelsescenter Royal Arena. Lejlighederne forventes klar til indflytning i sensommeren 2018.

BELIGGENHED
Restaurant ~2600m
Børnehave ~1800m
Indkøb ~1300m
Kultur ~1100m
Skole ~1400m
Off. transport ~600m
TJEK AFSTAND
Ejler Billes Allé 28
Kastrup Airport, Kastrup, Denmark